Please use this identifier to cite or link to this item:
http://e-lib.mslu.by/handle/edoc/9171
Title: | Специфика образования наименований блюд китайской кухни |
Authors: | Антонович, Юлия Алексеевна |
Keywords: | Языкознание (лингвистика) Частное языкознание. Языки мира Китайский язык Лексикология. Лексическая семантика Язык и речь Язык и культура. Лингвокультурология |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Минский государственный лингвистический университет |
Citation: | Пути поднебесной : сб. науч. тр. – Минск : МГЛУ, 2022. – Вып. 9.– С. 133–136. |
URI: | http://e-lib.mslu.by/handle/edoc/9171 |
ISBN: | 978-985-28-0112-6 |
Appears in Collections: | Пути Поднебесной (статьи) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Антонович Юлия Алексеевна. Специфика образования наименований блюд китайской.pdf | 302,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.